Vesna Hrovat

V življenju se neprestano učimo že z namenom, da najdemo in spoznavamo najlažjo pot do osebnega ali poslovnega uspeha.”

Razumeti poslovni svet, finančne tokove, spoznati ciljno skupino, določiti ključne aktivnosti, prepoznati poslovne partnerje, vse to je neizmerno bogastvo za trajnostno ter vzdržno poslovanje.

“Moj poslovni model” je odskočna deska za dobro razumevanje samega sebe, za predstavo katere poti so potrebne in kako so med sabo povezane ter osnova za preveritev naše ideje.

Ko spoznaš “Moj poslovni model” se ti odpre neskončno možnosti in poti za realizacijo idej ter ti postane jasno zakaj nekatera podjetja nikoli ne propadejo in preživijo krizo.

Delavnica “Moj poslovni model” nam je razjasnila  in odprla oči, da nazorno vidimo  kakšna je pot od ideje do trajnostnega upravljanja z nevladno organizacijo,  kjer se v veliki večini naslanjamo na različne razpise ali donatorska sredstva.

V Zavodu Otok smo že začeli uresničevati našo vizijo in to zaradi obiska delavnice “Moj poslovni model”.

Vsem priporočam, da se udeležite delavnice “Moj poslovni model”, še posebej, če imate idejo in ne veste kako jo realizirati ali iščete službo. Želela bi tudi apelirati na ravnatelje šol, da čimprej mladi generaciji omogočijo spoznanje kako finančno poskrbeti za svojo bodočnost in jim približajo delavnico “Moj poslovni model!””

Vesna Hrovat

direktorica nevladne organizacije Zavod Otok

Show Buttons
Hide Buttons