Meta Fortuna Lamovšek in njene otroške hiške Klipiklap
“Dobila sem potrditev, da ni dovolj le produkt  (v mojem primeru linija Klipiklap otroških hišk), ampak je nujno, da poleg dobre poslovne ideje istočasno raste in se razvija tudi dober poslovni model.”

 

Hiška ob morju

“Seveda pa ni dovolj (vsaj meni ni zadoščalo), da sem si z medmrežja prenesla razne zapise, kaj je to poslovni model, jih prebirala in se iz dneva v dan izgubljala v gori podatkov, napredka pa ni bilo, saj ne moreš biti odličen na vseh področjih. Kaj je poslovni model, sem sicer izvedela, kakšen pa je dober poslovni model zame oz. hiške Klipiklap, pa si vendarle nisem znala povsem odgovoriti.”

Klipiklap

“Menim, da je prav, da dobre stvari deliš, zato priporočam vsem, ki se odločate za samostojno poslovno pot, da najprej izveste, kako delovati v poslu, šele potem pa naredite naslednji korak. Seveda pa je res tudi, da je eno teorija, drugo pa je v prakso prenesti vse znanje. Velikokrat se na koncu izkaže, da je le efektivno in konstantno delo tisto, kar v poslu manjka in kar v resnici največ šteje.”

Marjeta Fortuna Lamovšek univ. dipl. inž. arh.

Z zavedanjem, da ne vem dovolj in z željo razumeti, kako delovati v poslovnem svetu, sem se udeležila delavnice Moj poslovni model, katero na svojski in zelo dober način vodi Andro Goblon.

Izvedela sem veliko koristnih informacij, posebno pa dejstvo, da bi morala o poslovnem modelu kot takem razmišljati že na samem začetku svoje poslovne poti.”

 

Klipiklap

“Velikokrat je tako, da ko se ti ponudi poslovna ideja, hkrati ne razmišljaš celostno oziroma si teh odgovorov ne zapisuješ, zakaj, komu in predvsem kako boš to idejo v realnosti tudi prodal. Tu ne mislim zgolj na»dati produkt na trg«, temveč tudi na to, da imaš pretehtane vse možnosti, analize, odgovore in dvome – kako in predvsem koliko časa bo tvoja poslovna ideja živela na trgu. Zato mora vsakdo, ki želi, da bi od svoje poslovne ideje tudi živel, resnično razmisliti o dobrem poslovnem modelu.”

otroška hiška Klipiklap

“Andro Golob mi je vse te odgovore dal skozi sistematične vaje in to konkretno na mojem produktu. Sedaj lahko rečem, da imam dobre temelje, ki bodo moje izdelke naredile še bolj močne in pripravljene, da grejo na trg po pravi poti.”

Klipiklap
Show Buttons
Hide Buttons